fbpx

De ce facem asta?

Misiunea noastră este să aducem orașul, arhitectura și istoria mai aproape de oameni. Iubim ceea ce facem și de aceea dorim să contribuim prin valorificarea patrimoniului într-un mod interactiv și accesibil.

Ce material folosim?

Toate machetele noastre de exterior sunt turnate în bronz, astfel încât să fie durabile în timp.

Care sunt dimensiunile?

Dimensiunile și scara de reprezentare variază în funcție de mai mulți factori, iar machetele se pot realiza începând cu o arie minimă de 1mp.

Care este impactul?

Un astfel de proiect își exercită impactul începând cu comunitatea locală. Având în vedere fluxul turistic și durata de viață a acestui proiect (de ordinul deceniilor), impactul poate fi de sute de mii sau chiar milioane de persoane.

Care este termenul de execuție?

Termenul de execuție este încadrat în intervalul 12-24 luni, în funcție de dimensiuni și complexitate.

Digitalizare

Machetele noastre pot fi integrate cu platforme digitale și aplicații care pot oferi descrieri detaliate ale obiectivelor turistice sau prin intermediul cărora să se poată forma trasee turistice personalizate.

Cât costă?

Fiecare proiect este personalizat și unic, de aceea ofertarea se realizează pentru fiecare proiect în parte. Pentru că iubim ceea ce facem și credem în misiunea noastră, oferim prețuri competitive și modalități avantajoase de plată.

Care este perioada de garanție?

Oferim o garanție de 5 ani pentru machetele noastre.